Malawi

In Malawi leveren we een financiële bijdrage aan de stichting Dovenzorg, zodat doven en slechthorenden in Malawi de juiste hulp krijgen. Ook betalen we de studiebeurzen van meerdere studentes.

de campus van de Livingstone University

In Malawi betalen we de studiekosten van de middelbare school voor Wezzie Mauldi en Alinafe Mnawa.

Wezzie heeft een gehoorbeperking. Ze heeft een gehoorapparaat, maar dat zit niet prettig en doet zeer, dus communiceert ze met gebarentaal. Ze wil graag coupeuse worden en dit biedt goede kansen op zelfstandigheid en een inkomen.

Alinafe zit ook in het tweede jaar en doet het heel goed op school. Ze is een hardwerkende studente die graag goede cijfers haalt. Dit wordt met name zichtbaar in de beheersing van de Engelse taal. Alinafe komt uit een kansarme situatie en is heel blij dat ze met hulp van LAMP nu wel kansen krijgt.

Ook betalen we de studiekosten van Bernadettah Phiri, een gemotiveerde klassen-assistent die een opleiding volgt in de logistiek (Malawi Institute of Purchasing and Supply).

Faith Koko studeert met hulp van LAMP aan de University of Livingstonia waar ze studeert voor onderwijzeres. Ze moest na haar eerste jaar op de universiteit stoppen wegens geldproblemen, maar dankzij LAMP kan ze nu toch haar studie vervolgen.

%d bloggers liken dit: