Ontmoeting op Bali

Bestuurslid Harry Moes was op vakantie in Bali en ontmoette Dessy, een studente uit Dalong die wij financieel ondersteunen.

Dalong is een kleine kampong op het eiland Flores. LAMP ondersteunt de families uit deze kampong, zodat de kinderen naar school kunnen gaan. Dessy studeert inmiddels op Bali voor docent Engels en Harry en zijn gezin ontmoetten haar in Kuta.

Dessy, Sari en Harry's gezin
Dessy, Sari en Harry’s gezin

Op de foto zie je Dessy en Sari. Sari is Dessy’s vriendin uit Flores. Beiden studeren voor docent Engels. Dessy is aan haar laatste jaar begonnen en studeert in oktober 2020 af. De studie gaat hartstikke goed en Bali bevalt haar ook.

In oktober heeft ze nog een optreden georganiseerd van een traditionele Florinese dansgroep bij de opening van een groot voetbaltoernooi op Bali.

Wat ze na haar afstuderen wil gaan doen, weet ze nog niet precies. Of eerst een jaar werken en dan verder leren, gelijk verder met een hogere opleiding, of terug naar Flores en daar in de toeristische sector aan het werk gaan. Toerisme op Flores is erg in opkomst, dus daar liggen veel kansen.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: